5aLive                                                                                                                                                                                                                                                                 Login


Home Booking Bandet Media Live Fotos Presse Repertoire                                                 


Presse foto (tryk på foto)

 

Pressemeddelse

(Tryk på tekst for word format)

Alive - vi mener det!

Bliver man træt af at spille dansemusik i mere end 25 år? Nej & atter nej! Vi elsker det! Så længe folk danser, så længe spiller 5alive. Vi kan lide at spille, og vi kan lide at spille for publikum – alive. Vores repertoire har i sagens natur skiftet en del over årene, men vi har beholdt det bedste og taget nyt ind efterhånden. Så vi kan med stolthed konstatere, at vi spænder fra Tommy Seebach til Rasmus Seebach (!) og tilbage igen. Fra det udenlandske spiller vi alt fra Donna Summer over Michael Jackson til Frank Sinatra og Tina Turner, foruden tidens hits.

Derfor kan vi matche nærmest enhver forsamling og aldersklasse musikalsk. Try us! Vi tager ikke engang ekstrabetaling for at spille Himmelhunden…

5Alive består af særdeles rutinerede folk. Senest er der kommet ungt blod til i skikkelse af forsangerinden Lisbet Frisenette, som med hundreder af koncerter og adskillige CD’er og radiohits bag sig er ligeså rutineret som hun er passioneret. Hun er garanti for professionelt showmanship og en vis mængde (relativt) kontrolleret galskab.

Lisbet bakkes op af solidt musikhåndværk på trommer, bas, keyboards og guitar. Bandet langer med synlig spilleglæde groovy og swingende musik ud over scenekanten. Uanset hvem og hvor mange, vi spiller for.

5Alive vil kun have tilfredse arrangører og glade gæster, selvfølgelig. Så vi sætter en ære i at lave gode aftaler om repertoire, lydanlæg og andre vigtige detaljer med jer, inden vi sætter strøm til spaden og river i hegnet. Som man siger J

En aftale med 5alive kan også indebære en rabataftale om dinnermusik.

Vi har spillet alle typer og størrelser af private og offentlige arrangementer. Tjek vores referencer og se mere på www.5alive.dk.

5aLive har et meget bredt repertoire.

 

Dinnermusikken leveres enten som iørefaldende stille pianospil, eller af hele bandet med syngmed/skålesange og andre overraskelser undervejs, som får publikum op af stolene. Kan selvfølgeligt også kombineres (mest anvendt) Dansemusikken blir leveret med en så stor energi og "ud over scenekanten", at man som publikum, bare blir tryllebundet til dansegulvet hele aftenen.

 

Og 5aLive spiller altid det musik, der passer til lejligheden. Og der er stor forskel på, om det er en halfest, et kræmmermarked, en 70 årig fødselsdag, en julefrokost, en stor konference, et bryllup osv. Derfor det store repertoire, som selvfølgelig består af alle de største hits gennem tiderne. Lige fra de nyeste ørehængere fra udenlandske kunstnere, over alle de fantastiske nye danske, som Burhan G, Medina, Rasmus Seebach til farmand Tommy Seebach, Gasolin, Bamse, Lars Lilholt, Teddy Edelman.

 

Og selvfølgelig en masse midt imellem, som Grease, Michael Jackson, Bee Gees, Tøsedrengene, Danseorkestret osv. Kun en ting er sikkert: Med 5aLives mere end 20 års erfaring og med over 1000 jobs på bagen, så forstår de hvilke numre, der til hver en lejlighed, fylder et dansegulv, og får gæsterne til at skråle med fra start til sidste, sidste, sidste ekstranummer. Og selvfølgelig spiller de også opfordringer. Men det er sjældent, der kommer nogle, fordi repertoiret bare bringer den ene ørehænger efter den anden. Derfor skal 5alive opleves LIVE.

 

 

5aLive og de kendte

 

 

Presse klip

Gershøj Havnefest

FAXE Riviera Fest

 Munkebo-hallen

Roskilde Gimle

Faxe Nyt
Rønnede Hallen

Late Night Nykøbing Falster

Hou Havnefest

Late Night

Nykøbing Falster

Hillerød Kræmmer-marked

Rønnede Hallen

     

 


 

 

     

Sondrup

 

Hundested Havnefest

Mørkøv Kræmmer-marked

Rivierafesten

Gershøj

Sondrup Marked

Møns Kræmmer-marked

Gershøj

Trust Pilot

Sydsjællands tidende

     

 

     

GIF Halfest

 

Møns Kræmmer-marked

MFK Halbal

DKMC

 

City Avisen

 

Møns Kræmmer-marked

Søvilla Kro

HIC

Karlebo

 

       

       
         

 

 

 

 

 

 

 

 

Arte

Avenue Music Production

BookingNet

Booking

huset

Event-Danmark

EVENT

ZONEN

Festfagbogen

Showbizz

Danmark

bandnet.dk

Danish Entertainment

link-siden.dk